Életspirál Önismereti Tanácsadó csapatunk azoknak nyújt hatékony segítséget, akik szeretnének változtatni az életükön, és egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb jövő érdekében elmélyülnének az önismereti munkában.

Módszereink szerteágazóak, ám vannak közös pontok is a munkánkban. Együtt kezdtük meg tanulmányainkat a TÉT® Akadémián, ahol Transzperszonális Életút Tanácsadóként végeztünk. Valójában ez hozott minket össze. Mindannyian más és más motivációval vágtunk bele tanulmányaink bővítésébe, alapvető gondolataink azonban mára közös céllá váltak. Saját önismereti folyamatunk feldolgozása mellett, mások segítése és támogatása lett a közös utunk.

Fontosnak tartjuk, hogy mindenkinek lehetősége legyen megtalálni a számára megfelelő segítő személyt. A kölcsönös bizalom kialakításához, az elsődleges szimpátián túl arra van szükség, hogy a Kliens el tudja fogadni a Segítő módszereit és hozzáállását, továbbá elkötelezze magát a változás mellett. A segítő légkör kialakítása érdekében, csapatunk valamennyi tagja az empátiát és az elfogadást tartja a legfontosabbnak. Ezzel a hozzáállással tudjuk biztosítani Klienseink hatékony segítését.

Dr. Hoffmann Gergely ajánlása:

Mi tesz valakit jó lelki segítővé?

Pontos válasz erre ugyan nem adható, mégis van három olyan feltétel, amely nélkülözhetetlen ehhez:

  1. Először is legyen felkészült. Lehetőleg egynél több módszert tudjon használni, és még többre legyen kitekintése. Lássa, értse a Lélek minél több aspektusát.
  2. Másodszor, tudja, milyen nehéz is tud lenni időnként a változás vagy gyógyulás. Saját bőrén szerzett tapasztalatára is építhessen, amikor valakit a változás útján kísér.
  3. Harmadszor, a fentieken túl – hiszen már azok is emberi kvalitásokat feltételeznek –, olyan EMBER legyen, aki személyében alkalmas arra, hogy rá merjük bízni legfontosabb belső rezdüléseinket.

Az Életspirál tanácsadói mindhárom feltételnek megfelelnek. Volt tanárukként tudom, hogy Bajzáth Mária, Daróczi Barbara, Horváth Éva, Kovácsné Horváth Judit, Róth Éva és W. Horváth Paula valódi, hiteles segítők. Amikor életutad egy pontján megszületik benned annak felismerése, hogy a belső úton külső segítséget nem a gyenge, hanem éppen az erős mer kérni, őhozzájuk támaszért és útmutatásért egyaránt bátran fordulhatsz.

Dr. Hoffmann Gergely,
a TÉT® Akadémia alapítója

Ismerje meg jobban Tanácsadóinkat, személyes oldalaikon!

Kövessen Minket Facebook oldalunkon is!