MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Önismereti Tanácsadás

Támogatás a saját működésmód, a belső motivációk, automatizmusok, hiedelmek megismerésében és szükség esetén azok átalakításában. Ez segíthet hozzá minket egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb jövőhöz.

Testi-lelki egyensúly

Testi-lelki egészségmegőrző tanácsadás, mozgás, táplálkozás, relaxáció, stresszkezelés, és az életmódváltáshoz szükséges első lépések segítése.

Személyiségfejlesztő Tanácsadás

Folyamatkísérés az elakadás olyan eseteiben, amikor a korábban használt működőképes eszközeink már nem használhatóak hatékonyan.

Transzperszonális Életút Tanácsadás

A sorsfeladat, a hivatás, az élethelyzet és a személyes kapcsolatrendszer összhangjának és diszharmóniájának feltárása, többek között az asztrológia és a számmisztika segítségével.

Krízishelyzeti Tanácsadás

Veszteség, trauma, konfliktus, fel nem dolgozott érzelmi teher és váratlan életesemények során fellépő elakadások feldolgozásának támogatása.

Kapcsolati Tanácsadás

Egy adott kapcsolat dinamikájának, működésmódjának feltárása, melynek célja, hogy felismerjük azokat a tényezőket, melyek akadályozhatják a kapcsolati harmónia megélését.

Önismereti Tanácsadás, egészségmegőrző tanácsadás, Személyiségfejlesztő Tanácsadás, Életút Tanácsadás, Krízishelyzeti Tanácsadás,

Kövessen Minket Facebook oldalunkon is!