Bajzáth  Mária

.

Önismereti és életvezetési Tanácsadó

Horváth Éva

.

Holisztikus és TÉT® 
tanácsadás, egészségtérkép

Róth Éva

Róth Éva

Transzperszonális Személyiségfejlesztő és Életvezetési Tanácsadó, Kapcsolati TÉT® Tanácsadó

Daróczi Barbara

.

Transzperszonális Életút és Önismereti tanácsadó

Kovácsné

Horváth Judit

Önismereti és életút tanácsadó, kineziológus, coach, család és rendszerállító

W. Horváth Paula

.

Transzperszonális önismereti tanácsadó, Természetgyógyász, Kineziológiai konzulens

Bajzáth Mária

Önismereti és életvezetési Tanácsadó

Életünk során mindannyian rendszeresen átéljük a változás folyamatait , amelyek időnként csodás pillanatokat jelentenek számunkra, gyakrabban azonban nehezen birkózunk meg a változás során ránk nehezedő terhekkel.
Önismereti munkám során közel másfél év után értettem meg, hogy az ebbe fektetett munka, idő és erőfeszítés a legtöbb, amit hozzátehetek a saját életem jobbá tételéhez. Ahhoz, hogy az elém gördülő kríziseket, nehézségeket simulékonyabban tudjam kezelni és kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet élhessek.

Fejlődésemnek ebben a szakaszában határoztam el, hogy a saját fejlesztésem mellett azon fogok dolgozni, hogy tanulmányaimmal, tapasztalataimmal másoknak is segítséget nyújtsak ebben. Mindazok javára szeretnék válni, akik változtatni szeretnének az életükön.

Amikor a segítés mellett döntöttem, a saját önfejlesztésem mellett Transzperszonális Életút Tanácsadó képzésben kezdtem részt venni. Az ezt követő évek során tett saját önismereti utazásom és tanulmányaim birtokában ma már azon munkálkodom, hogy segítséget nyújtsak a hozzám fordulóknak.

A sporthoz fűződő szoros kapcsolatomat és tapasztalataimat sportoktató és személyi edző képesítéseimmel tettem megalapozottabbá. Fontosnak tartom a test és a lélek harmóniáját, amely egyben könnyebbé teheti a tudatosság elmélyítését is. Hiszem, hogy a testünkben megjelenő betegségek mögött lelki nehézségek állnak. A megnyilvánuló tünetek megértéséhez pedig érdemes felfedni azok lelki eredetét.

Saját működésed, belső motivációd, automatizmusaid, hiedelmeid megismerése és szükség esetén azok átalakítása segíthet hozzá leghatékonyabban egy szebb, boldogabb jövőhöz. Önismereti tanácsadóként ezen az úton szeretnélek elkísérni. Együtt hatékonyabban tudunk haladni a kiegyensúlyozottabb hétköznapok, vidámabb élet felé.

Horváth Éva

Holisztikus és TÉT® tanácsadás, egészségtérkép

Gyermekkorom óta foglalkoztatnak a betegségek mögött rejlő érzelmi elfojtások és lelki megpróbáltatások. Legnagyobb tanítóim a szeretteim, édesanyám és a gyermekem, akik különböző betegségeikkel komoly kihívások elé állítottak. Így kezdődött pályafutásom már gyermekkoromban és folytatódott mikor édesanya lettem.

Több évnyi önismereti munka és a folyamatos tudásvágy segített abban, hogy a tapasztalataimat másokkal is megoszthassam. Önismereti és TÉT® tanácsadóként azon dolgozom, hogy holisztikus szemlélettel segítsek az embereknek testi-lelki egyensúlyuk megtalálásában és helyreállításában. Munkám során ötvözöm az anatómiát, a pszichológiát, a spiritualitást, a numerológiát és az asztrológiát. Számomra fontos a test és a lélek kapcsolata, ezért tanácsadásaim során igény szerint, egészségtérképet és mikrobiom elemzést is készítek.

    A TÉT® tanácsadás egy különleges módszer, amely egyedülállóan ötvözi a harmonikus élethez és a belső fejlődéshez egyaránt szükséges pszichológiai és spirituális tudást, amelyek által életfeladatunk megismerhető és teljesíthető lesz.

    A 9D NLS készülék agyhullámokon keresztül jelzi az adott szervünk funkcionalitását és ennek megfelelően küldi a jeleket az érzékelőbe. Mágnesrezonancia elvén működik, a test energetikai ellátottságát vizsgálja, és feltérképezi a teljes emberi szervezetet, szerv-, szövet- és sejtszinten.

    A mikrobiom teszt a bélflóránk állapotáról ad tájékoztatást, mely nagy mértékben befolyásolja fizikai és mentális egészségi állapotunkat.

Hitem szerint a testi megbetegedések mögött lelki, tudattalan, belső konfliktusok és gyermekkori traumák állnak. Egészségünk megőrzése érdekében a táplálkozás és a mozgás mellett nagyon fontos, az önismeret, az önszeretet, a lelki béke megőrzése valamint a napi örömforrás.

    Az egészségtérkép megmutatja hol van elakadás a szervezetben, mely szervet vagy szervrendszert kell erősíteni az egyensúly helyreállításához.

    A TÉT® tanácsadás az adott szervhez kapcsolódó lelki okok feltárásában, valamint félelmeink és szorongásaink oldásában nyújt segítséget.

    A funkcionális tanácsadás és a mikrobiom teszt elemzése során egyéni étrend és személyre szabott vitamin ajánlás kérhető.

Szolgáltatásom nem minősül egészségügyi vagy gyógyító eljárásnak és nem helyettesíti az orvosi kezelést.

A gyógyulási folyamatban kiemelkedő szerepe van az adott személy egyéni elköteleződésének és felelősségvállalásának egyaránt.

2010-ben cöliákiát állapítottak meg nálam és a fiamnál. Egy gyógyíthatatlan, autoimmun betegség diagnosztizálása először sokk és trauma a család számára, de ha felismerjük benne a tanítást, akár egy nagy előrelépés is lehet, ami által új fejezet kezdődhet életünkben. Így történt ez nálunk is. A fiunk egészsége mindennél fontosabb volt számomra, így 2010-ben teljes életmódváltás történt családunknál. Azóta itthon készítem a kovászos kenyeret, különböző magtejeket, fermentálom a zöldségeket, gyümölcsöket, csíráztatok, kertészkedek és egészséges ételeket készítek, szeretettel a családom számára.

Célom, hogy tanulmányaim és tapasztalataim által kiutat mutassak a hozzám fordulóknak az egészségügyi kihívások útvesztőiből, megértést és megoldást találva egyéni problémáikra. Teszem mindezt együttérzéssel, szeretettel és alázattal, a legjobb tudásom szerint.

Róth Éva

Transzperszonális Személyiségfejlesztő és
Életvezetési Tanácsadó, Kapcsolati TÉT® Tanácsadó

A lelki segítés, a mentális jóllét érdekében történő segítségnyújtás számomra hivatás. Mindig is érdekelt az emberi lélek működése, a gondolkodásunk és hozzáállásunk különbözőségének okai, a felbukkanó érzelmeink kezelhetősége, és viselkedésünk mozgatórugói. Emellett érdemes megvizsgálni, hogy mindezek milyen kapcsolatban állnak az életfeladatunkkal, a sorsunkkal, a saját magunk és mások életútjával.

A TÉT® Akadémián végzett tanulmányaim során jelentős pszichológiai tudásra tettem szert, amit a hozzám fordulók önismereti folyamatkísérésében és a személyiségük fejlesztéséhez nyújtott támogatásban tudok hasznosítani.
Az asztrológia és numerológia analógiás rendszerei pedig abban segítenek, hogy az önismereti folyamat összhangban legyen az adott életúttal.

Mivel életünk során elkerülhetetlen, hogy kihívásokkal, nehézségekkel találkozzunk, bárkivel előfordulhat, hogy időnként nem látja a kiutat, és testi-lelki egyensúlya felborul.
Egy nehéz élethelyzetben megélt krízis esetén sokat segíthet, ha tudjuk, hogyan oldjuk a feszültségünket, a szorongásunkat. Fontos, hogy megértsük önmagunkat, hogy mit miért teszünk. Miért könnyű számunkra valami, vagy nehéz, és mi okozza a konfliktusainkat másokkal.

Az önismereti munka, a személyiségünk fejlesztése hozzásegít:
• hogy megismerjük rejtett erőforrásainkat, és hasznosítani tudjuk őket;
• hogy a krízis által fejlődjünk és elkerüljük az ismétlődő hibás döntéseket;
• hogy tudjunk pozitívan változni, változtatni, nézőpontot cserélni;
• hogy felismerjük a velünk történő külső események okát;
• hogy megértsük, mi a dolgunk azzal, amivel találkozunk;
• és megtaláljuk azt, ami igazán boldoggá tesz minket.

Az önismeretünk fejlesztése harmonikusabb, egészségesebb életvezetés eléréséhez és a saját utunk megtalálásához, az önmegvalósításhoz vezet minket.

A hozzám fordulókat szeretettel várom eseti tanácsadásra, mely egy aktuális probléma, konfliktushelyzet kezelésére, vagy a sorsfeladat elemzésére ad lehetőséget; illetve személyiségfejlesztő tanácsadásra, ami hosszabb, önismereti fókuszú folyamatkísérést jelent. A kapcsolati tanácsadás során a kapcsolatok összhangja és diszharmóniája tárható fel, a harmonikusabb kapcsolódás és életvezetés megvalósítása érdekében.

A hozzám fordulók számíthatnak elkötelezettségemre, empatikus figyelmemre, elfogadó és támogató légkörre, továbbá, hogy mindezek működéséről szupervízióval és önmagam folyamatos fejlesztésével, továbbképzésével gondoskodom.

Daróczi Barbara

Transzperszonális Életút és Önismereti tanácsadó

Hiszem, hogy a változásra, változtatásra soha nincs késő. Ezen az úton tudlak kísérni, ami lehet rögös, érdekes és felszabadító élmény is egyben. Klienseimet segíteni szeretném abban, hogy belső erőforrásaikat meglelve, az önreflexió fejlesztésével,az önmagukkal folytatott munka során egy boldogabb, harmonikusabb életet élhessenek.

Az életutakon való elakadásokban a pszichológiai ismereteim, a számmisztika, a karma asztrológia nyújt segítséget a munkám során. Ha felismertük a változás szükségességét, ha megszületett az akarat, megtettük az első lépést az önismereti út felé, ami nagy bátorságról tesz tanúbizonyságot.

A testi megbetegedések mögött gyakran lelki, tudattalan külső-belső konfliktusok állnak. Tapasztalatom szerint a lelki megbetegedések nagyban befolyásolják egészségünket és hétköznapi életünket. A mentális egészségünkre fordított idő és energia nem vész el, egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak lehetünk.

Fontos szerepet tölt be életemben a művészi önkifejezés, a kreativitás, a varrás, dolgok létrehozása, megalkotása. Számomra egy tárgy elkészítésekor a fókusz befelé irányul, egyfajta meditatív állapot jön létre, ami feltölt. Több évnyi önismereti munka és a folyamatos szűnni nem akaró tudásvágyam segít abban, hogy a lehető legjobb tudásom szerint segítsek másoknak az önismereti úton, szupervízió mellett. Klienseimre ráhangolódva, feltétel nélküli elfogadásban végzem segítői munkám.

Budapesten és Dunaújvárosban

Kovácsné Horváth Judit

Önismereti és életút tanácsadó, kineziológus, coach,
család és rendszerállító

Saját önismereti utam során erősödött meg bennem az elhatározás, hogy segítővé váljak. A folyamatban tapasztaltam meg azt az értő figyelmet, empátiát, amire rábízhattam magam és elindulhattam befelé, önmagam mélyebb megismerése felé. Azáltal, hogy éreztem mások elfogadását a csoportfolyamatok során, én is kibékültem önmagammal. Ahogy változott az énképem, kezdtem a világot másnak látni. Megértettem, hogy a változást nem lehet kierőszakolni, a helyzet elfogadása adhat erőt ahhoz, hogy kiutat találjunk és a múlt rabsága helyett a jelenben éljünk.

Az évek során szerzett tudást és tapasztalatot szeretném továbbadni a hozzám fordulóknak.
Sokféle technikát tanultam, amelyek mind abban segítenek, hogy eljussunk a problémák gyökeréhez és átírjuk a berögzült mintáinkat.

Önismereti és életút tanácsadás:
A TÉT tanácsadás számomra nagyon jó alapot jelent ahhoz, hogy a hozzám fordulókkal elinduljunk az önismereti úton. Miután átbeszéltük az illető sorselemzését, eldöntheti, hogy kész-e hosszabb önismereti folyamatra, vagy megelégszik 1-2 alkalmas tanácsadással. A TÉT rendszer segítségével lehetőség van ránézni különböző kapcsolataink dinamikájára is, ami sokat segíthet abban, hogy megértsük a társunk működésmódját és túl tudjunk lépni az esetleges nehézségeken.

Kineziológia:
A múlt traumáinak feldolgozásában segít. Izomteszttel beazonosítjuk az életkort, amihez az adott probléma kötődik és különböző korrekciókkal oldjuk az elakadást.

Család és rendszerállítás:
Lehetőséget ad a családrendszerben lévő megoldatlan feszültségek, berögzült minták, elfojtott érzelmek feltárására és oldására. Bármilyen rendszer dinamikájára ránézhetünk, pl. testi tüneteink megjelenítésével tudatosíthatjuk a betegségek mögött rejlő okokat.

Coaching:
A múlt feltárása helyett a jövő felé orientál, segít új szokások, új minták kialakításában és beépítésében. Mindezt egy támogató folyamatkísérés mellett, rejtett erőforrásaink feltérképezésével.

A hozzám fordulókat Ajkán vagy Budapesten fogadom

W. HORVÁTH PAULA

Transzperszonális önismereti tanácsadó, Természetgyógyász, Kineziológiai konzulens

Gyerekkorom óta érdekelnek az emberek, a viselkedésük, a mozgatórugóik, hogy bizonyos szituációkban miért reagálnak úgy ahogy…

Mindig egy fajta kiváncsisággal szemléltem az életet, kerestem a mélyebb és az ok-okozati összefüggéseket, s a kapcsolódási lehetőségeket.
Valószínüleg ezért is lettem első körben tanár, mert így újra és újra átélhettem azt a törékény kapcsolódást, ami két vagy több embert rövid időre össze tud kapcsolni. Eközben tudatosan tovább kerestem a fejlődési lehetőségeket, a sok miértre a válaszokat. Folyamatosan tanultam, képeztem magam, s az utam során izgalmas volt megtapasztalni, hogy egy-egy problémát a különböző módszerek ugyan máshogy közelítenek s oldanak meg, de végeredményben a cél ugyanaz: a kibillent egyensúly helyreállítása.

Megszerzett tudásommal és tapasztalatommal ebben szeretnék másoknak segiteni.
Teszem ezt természetgyógyászként, transzperszonális életvezetési tanácsadóként, a TÉT rendszert használva, ill. kineziológiai stresszoldó módszerekkel is dolgozom.

Kisebb – nagyobb elakadások, traumák, érzelmi gubancok, párkapcsolati nehézségek, életközepi válság esetén nagy segítséget nyújthat egy másfajta, holisztikus szemléletmód.

Kövessen Minket Facebook oldalunkon is!

1
0
Visszajelzésekx