REFLUX
gyomorsav
sok vagy kevés?

Találkozónk témája ezen a napon a REFLUX lesz.

Kiscsoportos foglalkozásainkon beszélgethetsz sorstársakkal, megoszthatod a témával kapcsolatos tapasztalataidat, felteheted az ide kapcsolódó kérdéseidet.
Ez a találkozó neked is szól amennyiben:

• sokszor fáj a gyomrod
• puffadsz egy-egy étkezés után
• szeretnéd megérteni az emésztőrendszer működését
• érdekel a bélregeneráló étrend
• változtatnál, de nem tudod, hogyan kezd el
• szeretnéd megérteni a test csodálatos működését
 
Az egészségtudatos társaskör keretein belül havonta 1-2 alkalommal lehetőség nyílik egy adott témát vagy tünetegyüttest kicsit jobban körbejárni, és együtt gondolkodni. Szert tehetsz olyan ismeretekre, ami a mindennapokba beépíthető, és ami által elkezdődhet a gyógyulás. Témaindító mindig lesz, de nyitott vagyok az igény szerint felmerülő más témákra is, mert mint tudjuk, minden mindennel összefügg. Hiszen az emberi szervezet egy csodálatosan megteremtett és felépített rendszer.
 
Egymást támogatva segítünk eligazodni a testi tünetek rejtelmeiben, és holisztikus szemlélettel megkeresni a tünet mögött megbúvó okot, és a megoldást is.
A csoport sajátos gyógyító környezetet teremt résztvevői számára, teret adva az empátia és a bizalom kifejlődésének. Megtartó ereje pedig átsegít a nehézségeken, és támogat abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb utat, ami a gyógyuláshoz vezethet.
 
Tüneteink minden esetben jelzésértékűek, semmiképp sem hagyhatjuk figyelmen kívül őket. Hiszen saját testünk a forrása minden létfontosságú információnak, amely megnyitja az utat a nagyobb autonómia és tudatosság felé.
 
Szolgáltatásom nem minősül egészségügyi vagy gyógyító eljárásnak és nem helyettesíti az orvosi kezelést, hanem kiegészíti.

Helyszín és időpont!

2024. május 7, kedd, 16 órától 19 óráig.
Nyergesújfalu, Rendelőintézet, 2. emelet
(Dr. Tábori Lajos Rendelőintézet, Kossuth Lajos utca 146, Nyergesújfalu 2536) 
Az esemény díja 5.000,- Ft
 
Részvétel csak előzetes bejelentkezés alapján. (Maximum 15 fő)
Helyedet a részvételi díj befizetésével biztosíthatod.

A témával kapcsolatos kérdéseidet e-mailben is megírhatod: horvatheva.eletspiral@gmail.com

Horváth Éva – holisztikus és TÉT® tanácsadás

Tel.: 0620 258-0368

Kövessen Minket Facebook oldalunkon is!