Önismereti társalgó / 3 – Érdekel az önismeret?
Gyere el, beszélgessünk róla!

Immár harmadik alkalommal nyílik lehetőséged arra, hogy olyan emberekkel beszélgethess, akiket hozzád hasonlóan az önismeret és a lélek dolgai foglalkoztatnak.

Célunk újra, hogy biztosítsunk egy olyan teret, ahol elfogadó, barátságos környezetben hasonló gondolkodású és érdeklődésű emberekkel ismerkedhess meg. Találkozhatsz olyanokkal, akiknek közös az érdeklődési körük, mint a pszichológiai és a személyiségfejlődés.

Ezen a napon többek között az alábbi témákról beszélgetünk majd:
– Pozitív megerősítés (miért hasznos, mik a buktatói)
– Áldozat-elkövető szerep

Helyszín és időpont!

Tarts velünk 2023. 2023. szeptember 20-án 17:30-tól 20:00-ig (1. kapucsengő, földszint jobbra) címünkön, ahol barátságos, szeretetteljes környezetben beszélgetünk. Az összejövetel díja jelképesen 2.000 Ft (az eseményen tudod készpénzben fizetni majd), amit a helyszín bérlésére fordítunk.
 
Kérdéseid vannak konkrét témáról? Életspirál csapatunk tanácsadói szükség szerint egy-egy témában szívesen választ adnak kérdéseidre. Segítünk megtalálni azt a módszert is, ami a legközelebb áll hozzád az önismereted elmélyítésében.

Általánosságban beszélgetünk olyan témákról, mint

– önismeret
– sorselemzés a TÉT rendszer alapján, ami számmisztikát és az asztrológiát veszi alapul
– pszichoszomatikáról
– módosult tudatállapotban végzett személyiségfejlesztésről
– kineziológiáról
– családállításról
– coachingról

Mindenkit szeretettel várunk, aki most kezd bele vagy éppen folyamatban van személyisége felfedezésében vagy érdeklődik egy-egy téma iránt és szeretne többet megtudni róla. Fantasztikusan jó dolog találkozni önmagunkkal. Megérteni a körülöttünk lévő világ és emberek működését.

Kövessen Minket Facebook oldalunkon is!