Horváth Éva

Holisztikus és TÉT® tanácsadás, egészségtérkép

Gyermekkorom óta foglalkoztatnak a betegségek mögött rejlő érzelmi elfojtások és lelki megpróbáltatások. Legnagyobb tanítóim a szeretteim, édesanyám és a gyermekem, akik különböző betegségeikkel komoly kihívások elé állítottak. Így kezdődött pályafutásom már gyermekkoromban és folytatódott mikor édesanya lettem.

Több évnyi önismereti munka és a folyamatos tudásvágy segített abban, hogy a tapasztalataimat másokkal is megoszthassam. Önismereti és TÉT® tanácsadóként azon dolgozom, hogy holisztikus szemlélettel segítsek az embereknek testi-lelki egyensúlyuk megtalálásában és helyreállításában. Munkám során ötvözöm az anatómiát, a pszichológiát, a spiritualitást, a numerológiát és az asztrológiát. Számomra fontos a test és a lélek kapcsolata, ezért tanácsadásaim során igény szerint, egészségtérképet és mikrobiom elemzést is készítek.

    A TÉT® tanácsadás egy különleges módszer, amely egyedülállóan ötvözi a harmonikus élethez és a belső fejlődéshez egyaránt szükséges pszichológiai és spirituális tudást, amelyek által életfeladatunk megismerhető és teljesíthető lesz.

    A 9D NLS készülék agyhullámokon keresztül jelzi az adott szervünk funkcionalitását és ennek megfelelően küldi a jeleket az érzékelőbe. Mágnesrezonancia elvén működik, a test energetikai ellátottságát vizsgálja, és feltérképezi a teljes emberi szervezetet, szerv-, szövet- és sejtszinten.

    A mikrobiom teszt a bélflóránk állapotáról ad tájékoztatást, mely nagy mértékben befolyásolja fizikai és mentális egészségi állapotunkat.

Hitem szerint a testi megbetegedések mögött lelki, tudattalan, belső konfliktusok és gyermekkori traumák állnak. Egészségünk megőrzése érdekében a táplálkozás és a mozgás mellett nagyon fontos, az önismeret, az önszeretet, a lelki béke megőrzése valamint a napi örömforrás.

    Az egészségtérkép megmutatja hol van elakadás a szervezetben, mely szervet vagy szervrendszert kell erősíteni az egyensúly helyreállításához.

    A TÉT® tanácsadás az adott szervhez kapcsolódó lelki okok feltárásában, valamint félelmeink és szorongásaink oldásában nyújt segítséget.

    A funkcionális tanácsadás és a mikrobiom teszt elemzése során egyéni étrend és személyre szabott vitamin ajánlás kérhető.

Szolgáltatásom nem minősül egészségügyi vagy gyógyító eljárásnak és nem helyettesíti az orvosi kezelést.

A gyógyulási folyamatban kiemelkedő szerepe van az adott személy egyéni elköteleződésének és felelősségvállalásának egyaránt.

Célom, hogy tanulmányaim és tapasztalataim által kiutat mutassak a hozzám fordulóknak az egészségügyi kihívások útvesztőiből, megértést és megoldást találva egyéni problémáikra. Teszem mindezt együttérzéssel, szeretettel és alázattal, a legjobb tudásom szerint.

tanúsítvány, oklevél, diploma

Tudásom folyamatosan bővítem, hogy hiteles szolgáltatást nyújtsak Vendégeimnek.

Visszajelzések

Érdekel
Visszajelzés
45 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Dr. Hoffmann Gergely
1 éve

Szeretettel ajánlom Évát, aki nem csak vallja a test és lélek összhangját, de az erről szóló tudását segítő munkájában képviseli is. Jóval többet kapsz tőle egyszerű elemzésnél és tanácsadásnál: Mély, megértő figyelmet, empátiát és szükséges határozottságot. Ha kellően nyitott vagy, komoly felismerésekben lehet részed, amelyek életed jobbá tételében segítenek majd.

L. Irén
1 éve

Amikor elhatároztam, hogy Horváth Évitől kérek egy ilyen vizsgálatot, csak kíváncsi voltam. Különösebb panaszaim nem voltak, talán az enyhe asztmám, és az epe érzékenységem. Kimondottan meglepett az, hogy teljeskörűen átvizsgálta az egész testemet, külön a fizikai, és a kromoszóma szinten meglévő állapotokat is meg tudta mutatni. Miután nem látunk bele a testünkbe, és azt tanultuk meg, hogy csak a fájdalmak jelzésére gondoljuk azt, hogy valami nem működik megfelelően, nagyszerű lehetőség, ez a fajta felmérés. Lehetőségünk van arra is, hogy elgondolkozzunk azon, hogy mire emlékszik a testünk, milyen elakadásokat hordozunk a szüleinktől, és mit akarnak üzenni nekünk a szerveink, és mit a lelkünk.
A testrészek működése, funkciója, sajátossága sok mindent el tud mondani, és a megértésben az érzékeny, a szavakat rendkívül jól használó szakember segít. Hálás vagyok Évinek, hogy a női ágon, generációról generációra vándorló hörgőgyulladás üzenete elért hozzám, és hogy segített feltenni azt a kérdést, amire még keresnem kell a választ!

Györgyi
1 éve

Homokba dugtam a fejem…
Vállakozóként több munkakörben dolgozom, így a stressz látva, – láthatatlanul ott volt a mindennapjaimban.
Egyre többször tapasztaltam, hogy nagyon nem jól érzem magam a bőrömben.
Nem csak lelkileg.. A gyakori gyomorfájások, fejfájások ráébresztettek, hogy ez így nem helyes.
Kivettem a homokból a fejem szépen, mert már régóta tudtam, hogy valami nincsen rendben.
Évánál nagyon megnyugtató volt lenni, mert éreztem, hogy szakértő kezekben vagyok.
Rá kellett ébrednem, hogy sokat kell tennem az egészségemért.
Nagyon sokat segített abban, hogy beazonosítsam, amikre különösen oda kell figyelnem, mit, és hogyan érdemes megváltoztatnom.
Megvilágította számomra az összefüggéseket.
Csak ajánlani tudom Évát Mindenkinek, aki változtatni szeretne az egészségén, és életén!
Köszönöm Évi 🙂

Évi
1 éve

Horváth Évit azért kerestem meg, mert alhasi görcseim voltak időnként és nem tudtam eldönteni, hogy nőgyógyászati vagy emésztőszervrendszeri probléma állhat a hátterében 
Szerencsére ezzel a méréssel azonnal kiderült minden probléma, ami elég komplexre sikeredett, mert volt egy petefészek gyulladásom, egy hugyúti mycoplazma hominis és gyenge volt a gyomorsavam és az epesavam is.
Nagyon örülök, hogy rád találtam, mert rengeteg időt, energiát és pénzt spóroltam meg azzal, hogy nem kellett végigjárnom orvosról orvosra, hogy kiderüljön, mi lehet a probléma, hanem egy alkalommal, egy méréssel mindenre rá tudtunk nézni és a nagy része ott helyben megoldódott. Azért pedig külön hálás vagyok, hogy nem csak táplálékkiegészítőket, hanem fűszereket, zöldségeket, gyógynövényeket, gyógyteákat ajánlottál, mert gyógyszereket már csak végszükség esetén szeretnék bevenni, de erre szerencsére nem is került sor.
És hálás vagyok azért is, mert minden egyes testi tünetemnek a lelki hátterét is átbeszéltük, amiken azóta tudtam változtatni.
Követtem az útmutatásaidat és a görcseim elmúltak!
Köszönettel,
Évi

H. Irén
1 éve

Nyugdíjasként már elég sok probléma adódik az embernél. Többször jártam már Évikénél emésztési rendelleneség és magas vérnyomás miatt. De az is előfordult már, hogy ő jött el hozzám, mikor olyan gyengének éreztem magam, hogy ki sem tudtam mozdulni a házból.
Mindig türelmesen és alázattal hallgatott végig, mikor a tüneteimről beszéltem és a végén olyan kérdéseket tett fel, hogy én csak csodálkoztam, hogy ezekre is oda kellene figyelnem. Pl., hogy a tünet megjelenése előtt mit ettem, mennyit, mivel, mennyi vizet ittam, mikor……És minden egyes alkalommal kérdezett az érzéseimről is, amire eddig én nem is igazán figyeltem, pedig nagyon sok mindenben befolyásolja az életünket. A készülék amivel felmért mindent kimutatott, hogy mikor hol volt az elakadás, máj, epe, nyirok, vastagbél, paraziták, de azt is amikor a tüneteimet a vegetatív idegrendszer egyensúlytalansága okozta.
Volt olyan is, hogy a gyomromban felgyűlt sok gáz okozta a szívritmuszavart és csak annyit mondott, hogy dőljek szép lassan egy kicsit balra és előre, és a nyomás hatására jött ki a sok gáz és mindjárt jobban lettem.
Sokszor már csak a puszta jelenléte és kedves, megnyugtató szavai is gyógyító hatással volt rám.
Rengeteg hasznos tanácsot kaptam tőle amit sikerült beillesztenem a mindennapjaimba és egyre jobban lettem.
Szóval, keressék őt bátran, nekem sokat segített már.

Szarka Andi
1 éve

Évikét másfél éve ismertem meg végső elkeseredésemben, miután 3 hónapos orvosokhoz rohangálás, vizsgálatok mondtak kudarcot.
Két hónapig szinte fel sem tudtam kelni, annyira rosszul voltam (hasfájás, hányinger, szédülés, remegés, magas vérnyomás, nem tudtam enni, aludni …) Senki nem tudta megmondani mi történik velem és olyan megoldásokat kínáltak, hogy szedjek szteroidot, nyugtatót, hormont, antidepresszánst, vérnyomáscsökkentőt …)
Erre igazán nem voltam hajlandó mert tudtam, hogy mindezek tüneti “kezelések”, viszont képesek állapotomat további kilátástalan helyzetbe sodorni .
Érdemben szakorvosok nem tudtak segíteni !
Évike rengeteget segített és nagy része van gyógyulásomban, amiért rendkívül Hálás vagyok❣️
Összefüggésében lát rá a problémákra, alapos és átfogó tudással rendelkezik, ahol nem különíti el a pszichot a testtől és végtelen nemesi alázattal és szeretettel viszonyul. Átfogóbb, eredményesebb és megnyugtatóbb segítséget kaptam, az (ön)gyógyuláshoz, szemben a szakorvosokkal.
Szeretettel és tapasztalat általi meggyőződéssel ajánlom Horváth Évikét❣️

Kristonné Forgács Anita
1 éve

Több mint egy évig orvostól orvosig jártunk a fiammal. Emésztési problémákkal, borzasztó rossz vérképpel mindenki csak refluxra tippelt. Senki nem tudta megmondani mi az oka a rosszulléteknek. Horvath Éva volt az egyetlen aki mindent alaposan, türelmesen áttanulmányozva elindította a fiamat a gyógyulás felé. Fáradhatatlanul, nagy tudással segített. Nagyon hálásak vagyunk Évának, hogy egy teljesen reménytelennek hitt állapotban megtalálta a gyógymódot. Jó egészséget kívánunk, hogy minél több emberhez eljusson az a tudás amivel segít!👍🌷

Péter
1 éve

Az Évával való együttműködés kapcsán kiemelem a folyamatos partneri kapcsolatot. Alaposan körbejárja a problémakört, türelmesen meghallgat, ami az állami egészségügyre nem jellemző.
Egységében szemléli az embert testi-lelki-szellemi szinten. Sokoldalú tudására építve javaslataival hozzájárul az egészséges életmód kialakításához, fenntartásához.
Nem célja beleugrasztani mindenféle divatos, költséges terápiákba, sokkal inkább elindítani az öngyógyítás útján, természetes, nem drasztikus, kilátástalan, eredményt nem hozó módszerekkel.
Ezért tudom jó szívvel ajánlani a problémáikkal hozzá forduló embereknek.

H.Edit
1 éve

Több mint egy évi orvoshoz járás után találtam Évára, hála Istennek. Emésztési probléáim voltak, már alig tudtam mit enni, puffadtam, jött fel a sav stb. Voltam két magán gasztro-szakrendelésen is, de semmi előrelépés nem volt. A sors adott egy jobb lehetőséget Éva személyében, amiért nagyon hálás vagyok. Egy számítógépes vizsgálatra mentem el hozzá, ami a test energetikai ellátottságát vizsgálja. Kissé feszülten érkeztem, mert nemtudtam mi fog kiderülni a vizsgálat során. Aztán kis idő elteltével szép lassan megnyugodtam és felszabadultam. Ez Éva kedvességének, empátiájának, nagy tudásának, türelmének volt köszönhető. Ez egy csodálatos utazás volt számomra, és szinte hihetetlen dolgokat tudtam meg. Elképesztő tudásanyaggal rendelkezik, minden problémára volt megoldása. Azóta is kapcsolatban vagyunk egymással, ha esetleg megakadok valamivel. Mindig válaszol a kérdéseimre, pedig tudom, hogy nagyon elfoglalt. A problémáim megszüntek,jól érzem magamat és már alig várom a következő találkozást.
Én tiszta szívből ajánlom mindenkinek, mert a munkáját alázattal végző, kedves, segítőkész embert ismerhettem meg benne.

H. Zita
1 éve

Évát,csak ajánlani tudom!

Segítőkész, empatikus, alapos, türelmes, kedves, mindenre kiterjedő figyelemmel keres és talál megoldást.
Jelenlétében érzed hogy szakember “kezében vagy”.

Köszönet és hála mindenért!🙏

Marianna
1 éve

Örökké hálás vagyok a jó Istennek hogy Évit az utamba sodorta.
Sok betegséggel küzdöttem, és Évi vezetett rá hogy lelki eredetűek a problémáim.
Amióta kapcsolatban vagyunk lényegesen javult az egészségi állapotom, másképp látom magam és a környezetem.
Végtelen türelemmel és empátiával van mindenki felé.
Tiszta szívből ajánlom mindenkinek, akár egészségügyi akár lelki eredetű problémával küzd.

Magdi
1 éve

Évit nagyon régóta ismerem. Csak azoknak ajánlom a vele való konzultációt, akik mernek szembenézni önmagukkal. Tudásával, kedvességével, empátiás képességével Évi segít abban is, hogy ez elviselhető legyen és előre vigyen. ❤️❤️❤️

Zsolnai Adri
1 éve

Sok gyôgyìtônàl tanàcsadônàl jàrtam.

Az elsõ helyet nàlam Éva kapta.

Különleges volt a talàlkozas.

Egy alkalom utàn
kb. egy hônap mûlva meggyôgyultam.

Olyan tanàcsokat kaptam, aminek a segítségével megtalàltam a megoldàst.

Éva nélkül nem sikerült volna.

💗💗Köszönöm szèpen💗💗

Gripp Erika
1 éve

Az előttem szólók szinte mindent leírtak Éviről, mint gyógyítóról, hozzátenni sokat nem tudok, annál is inkább, mivel még nem jártam nála, de ami késik, nem múlik.
Magánemberként régóta ismerem, sok értékes órát töltöttünk egymás társaságában. Nyugodt szívvel ajánlom őt mindenkinek, mert nála empatikusabb, türelmesebb, alázatosabb embert nem sokat ismerek.
Egészséget, kitartást, sikereket kívánok neki az úton, amit képvisel! 🙏❤️

Vivien
1 éve

Csak Ajánlani tudom mindenkinek 🙏🙏
Kedves , segítőkész, figyelmes, alapos, türelmesen meghallgatja a problémákat és nagyon sok jó tanácsot tudni adni amivel az ember életét megváltoztatja 🙏🙏❤️❤️

H. Márk
1 éve

Mindenkinek ajánlom Évát minden szempontból. Nagyon régóta ismerem és elmondhatom róla, hogy alapos, türelmes, nagyon segítőkész, kedves ember.
Sajnos úgy álltam neki a dolognak hogy egyáltalán nem hiszek benne de mégis teljesen olyan dolgokat mondott a mérés után, ami teljesen igaz és senki nem volt honnan tudja.
Hasznos tanácsokkal látott el, amivel sokat segített.
Ajánlom szeretettel mindenkinek aki megoldást szeretne találni problémáira.

Lazarescu Olga
1 éve

A Coral Club tagjaként tisztító kúrát kezdtem végezni. A mikrobiális cromatográfia laborvizsgálat eredménye után, egy szakértőre volt szükségem. Isten áldásával Horvát Évára találtam. Ahányszor felhívtam vagy írtam neki, türelemmel, odaadással és tudásával mindig talált megoldást a problémámra, az állandó emésztési zavarra és az ezt követő ízületekben gyulladást okozó fájdalomra, ami idegileg is legyengített. A táplálékkiegészítőkkel és a gyógynövényekkel amit ajánlott, és persze az egészséges táplálkozással, sikerült megtisztítani a szervezetemet. Nem csak fizikai szinten segitett, hanem mentális téren is támogatott. Tudása és segítsége áldás volt számomra. Köszönöm!
Tiszta szívből ajánlom Horváth Évát és kívánom, hogy minél több embernek segíteni tudjon.
Jó egészséget mindenkinek!

Márffy Zsuzsanna
1 éve

Tiszta szívemből ajánlom Évát aki hosszú utat tett meg idáig. Ő igazán cselekszi nem csak mondja hogy gyógyítsd és tisztítsd önmagad és utána segíts másoknak. Alapos és körültekintő, már régóta látom hogy a gyógyításra született és most beérett minden befektett energiája. Nagyon jó a diagnosztikai képessége legfőképpen mert a test, lélek, szellem hármasát vizsgálja együttesen. Mivel több rétű a tudása több oldalról közelíti meg a megoldásokat illetve a gyógymódokat. Szerettel ajánlom, nem fogsz csalódni.

S. Ágnes
1 éve

Évinél már többször jártam diagnosztizálásra és kezelésre. Mivel sok helyen megfordultam már, róla nyugodtan elmondhatom, hogy született természetgyógyász. A szakmának vannak olyan részei amit nem lehet megtanulni: az intuitív megérzés. Éva gyógyító képessége lelkéből fakad. Mindenkinek szívesen ajánlom diagnosztikai felmérését és alternatív kezelési útmutatóit.

Fruzsina
1 éve

Ha szeretnéd megváltoztatni az életed és végre önmagad lenni. Megbocsájtani magadnak és a körülötted lévőknek. Ha szeretnéd elfogadni, hogy más vagy. Ha megszeretnél békélni olyan dolgokkal amikkel eddig nem sikerült, akkor szívből ajánlom Évi segítségét.

Rengeteg orvosnál jártam a bőrömmel senki sem tudott rá tanácsot adni, ma már alapozót sem kenek magamra mert szép lett az arcom és a lábamon is kezdenek elmúlni a gyulladások.
Évi segített abban hogy megtaláljuk a megoldást. Nem a kenőcsök hanem a táplálkozásom oldotta meg a problémát.

Múlton rágódtam rengeteget, sok helyzetet nem tudtam elfogadni. Számomra nagyon nehéz volt, túl lépni ezeken. Viszont a sok beszélgetés és a “házifeladatok” segítettek abban, hogy végre magamra találjak.

Én hálás vagyok, hogy megismerhettem és hogy segítséget kaphattam Evitől. Az életem sokkal jobb lett és vissszakaptam saját magamat is.

Köszönöm a munkádat! 😇

Fitykus Márk
1 éve

Én személy szerint nagyon szeretem Évit, nagyon sokszor hívtam hétvégén is, és ha nem is vette fel a telefont egyből visszahívott. Sokszor ő tartja bennem lelket, hogy ne adjam fel. Szinte hetente beszélünk telefonon és mára már jól kialakult barátság lett belőle. Segítőkész, nagyon kedves ember. Mindekinek csak ajánlani tudom.

H. Andi
1 éve

Évivel 5-6 éve a gluténmentes táplálkozás kapcsán találkoztam először. Már akkor sok jó tanáccsal ellátott az étkezésekkel kapcsolatban. Ösztönzésére tanultam meg a fermentálást is.
Azóta – tanulmányainak köszönhetően – még jobban átlátja a szervek működését, így az iránymutatásai is mélyrehatóbbak.
Ami számomra fontos, hogy nem csak a testi tünetek gyógyítására, javítására ad tanácsot, hanem a problémáim lelki hátterét is átbeszéljük. Rávilágít dolgokra, kérdéseivel segít a testi-lelki kibillentségem gyökerének a meglátásában.
Bátran ajánlom mindenkinek, aki nem csak tüneti kezelésre vágyik, hanem szeretne igazán gyógyulni!
Köszönöm!

Kovács László
1 éve

Első alkalommal voltam Évi- nél és egy melegszívű embert ismertem meg személyében nem beszélve a tudásárol és az emberi hozzáállásárol, abszolút nem éreztem feszélyezve magam, már a jelenléte is gyógyítólag hatott. Hát mindenkinek csak ajánlani tudom!

Bodri Szilvi
1 éve

Évát egy önzetlen, segítőkész embernek ismertem meg sok évvel ezelőtt és azóta is hálás vagyok, hogy az utamba sodorta őt a sors. Már a kisugárzása miatt is megnyugtató érzés a vele töltött idő, és pár mondatával tovább tudja terelni az embert a számára megfelelő útra. Teszi mindezt úgy, hogy ő maga is nehéz utat járt be sok mindent megélt és megtapasztalt az életben, rengeteg nehézséggel kellett megküzdenie. Számomra ő ezért is egy hiteles ember. Tiszteletre méltó amit a családjáért és másokért tesz. Rengeteget tanult, fejlődött, tapasztalt az utóbbi években és a legjobb tudása szerint segít. Szeretettel ajánlom őt mindenkinek!

Ria
1 éve

Évikét régóta ismerjük, és csak ajánlani tudjuk!
Férjemmel voltunk nála, alapos, segítőkész, figyelmesen meghallgatja a problémáinkat!
Mindenre talál megoldást, nagyon jó szakember!💕
Bárkinek bármilyen problémája van forduljon bizalommal Évikéhez!😍

Szabó Ildikó
1 éve

Kedves gyógyulni vágyó emberek! Forduljatok bizalommal Èvához! Ő egy csodálatos teremtés! Kedves, segítökèsz, empatikus. Türelmesen meghallgat. Megoldást talál minden problémára! Én nem ismerem személyesen. Telefonon keresztül beszéltünk. Emésztési problémáim és ízületi gyulladásaim voltak. A kedves hangjával mindig megnyugtatott és a szakértői tudásával segített talpra állnom. Hálás köszönet érte! ❤️

Sz.István
1 éve

Sok szeretettel tudom ajánlani Évát! Bevallom, elég szkeptikusan mentem hozzá elsőre, de olyan dolgok derültek ki rólam a beszélgetésünk során, illetve olyan dolgokra világított rá, melyek sokat segítettek nekem. A találkozunk óta sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok! Ajánlom!

Rétyi Beáta
1 éve

Főképp emésztési problémák miatt kerestem fel Évát. Most volt az első alkalom, hogy találkoztam és beszéltem vele, de biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó. Nagyon tetszik, hogy a saját életében szerzett tapasztalatokat felhasználva, érthetően, köznapi nyelven adja át a tudását. Figyelemmel meghallgat, összefüggéseket teremt és megismertet a saját testeddel és lelkeddel. Egy roppant nyugodt, szeretet árasztó ember. A vele való beszélgetés után, nyugodt szívvel látok hozzá a tanácsai alapján helyreállítani az emésztésemet, megoldani a problémákat kiváltó okokat és helyreállítani a rossz emésztésnek köszönhető következményeket.
Szívből ajánlom mindenkinek, annak is, aki úgy érzi, hogy minden rendben van az életében.
Kedves Éva, nagyon köszönöm a segítséget. 🙂

Miklósi Krisztián
1 éve

Éva kisegített a mély gödörből, ahonnan nem láttam a kiutat. Reményt adott nekem a reménytelenségben. Nagylelkűsége és óriási segítőkészsége megnyugtatott és éreztem, hogy a legjobb emberhez kerültem. A segítségével nagymértékben javultak az emésztési problémáim és csökkent a szorongásom. Azt gondolom, hogy a tudása és az óriási tapasztalata egy rendkívüli gyógyítóvá teszi őt.

Horváth Orsolya
1 éve

Szìvből tudom ajánlani Évat, saját tapasztalatból. Mindig segített rávezetni, hogy mi lenne a helyesebb út…úgy a gyerekekkel mint saját magammal. Azóta is szeretettel gondolok rá ❤

S. Timi
1 éve

Évit szeretettel ajánlom mindenkinek, aki akár az egészségügyi, akár a lelki útkeresés kapcsán felkeresi őt. Türelme, segíteni akarása, a dolgok mélyére való látása, érzékenysége és szakmai tudása is példaértékű. Szívből ajánlom. ❤️

Szücs Boglárka
1 éve

Nagyon örülök, hogy megismertem Évát. A legjobban az összefüggésekben való gondolkodása tetszett. Sok mindenre rávilágított, amik érzelmi szinten a gyógyulásomat támogatják.Köszönöm és hálás vagyok!

Mecseki Dalma
1 éve

Horváth Évát a szervezetem felmérésével kerestem meg, de emellett sok hasznos tanácsot adott problémám lelki oldalával kapcsolatban is. Nagyon segítőkész, alapos és együttérző.
Sokat leveleztünk és mindig rövid időn belül, türelemmel, kedvességgel válaszolt.
Szívből ajánlom Évát fizikai és lelki problémák megoldására.

Ferenczy Klára
1 éve

Nagyon örültem a találkozásnak! Tényleg sikerült megtalálnod a hivatásod. Köszönöm a sok jó tanácsot, észrevételt, a tapasztalatok átadását.
Segíts még sokáig ilyen empátiával és sokrétű tudással a Hozzád fordulóknak!

Kriston Botond
1 éve

Nagyon alapos,lelkiismeretes ,minden részletre kiterjedő figyelemmel foglalkozott velem Éva. Állandó hasi puffadás ,szédülés folyamatos fogyással kerültem hozzá.A legmodernebb klinikákon sem tudták a panaszaimat orvosolni.Évának köszönhetem,hogy újra jól vagyok es teljes életet élhetek.

Anonim
7 hónapja

Az egyik kedves ismerősöm ajánlotta Évát. Végső elkeseredésembe jutottam el hozzá.
Férjem beteg lett kórházba került, hazatérte után sem igazán lett jobban.
Elmentünk Évához, kedvesen szeretettel fogadott minket, nekem olyan érzésem volt mintha
már régóta ismernénk egymást. Érdekes volt számomra a vizsgálat is, hogy mennyire mélyen bele lehet látni a szervezetünkbe. Végig beszélgettünk, közben ajánlott gyógyteákat, vitaminokat ,ételeket .Azt éreztem, hogy végig ránk figyelt, és próbált tanácsaival segíteni minket.
Sokkal többet kaptunk Tőle mint egy vizsgálat.
Szerintem fogunk még találkozni!
Szeretettel ajánlom Évát.

Köszönettel:
Tündi.

Szabolcs
6 hónapja

Nem én választottam Évát, hanem az élet hozta össze a találkozásunkat. Én mindig hittem benne, hogy a megfelelő időben, a megfelelő emberrel kerülünk kapcsolatba. Eddig 2-szer beszéltünk, de csak pozitívan tudok nyilatkozni minden értelemben. Nem okozott csalódást. Előre elkérte az addigi előzményeimet, s felkészült a konzultációs beszélgetésre. Türelmes, nyitott gyógyító, akinek a megosztott információk alapján bizonyára megvolt egy terápiás elképzelése, de befogadó maradt a folyamatosan előbukkanó újdonságokra. (Ezt csak azért emelem ki, mert sok helyen, ha a „gyógyítóban” megvan az elképzelés a pánciensnek szánt javaslatokról, akkor ott már hiába kerülnek elő lényegesnek ítélt körülmények. Jó esetben legközelebb kerülhetnek megfontolás alá.) Jól átbeszéltük a dolgaimat. Éreztem, hogy a megismerés közben merültek fel benne javaslásra szánt egyéb utak, de rugalmasan tudtuk kezelni őket. A problémám nem újkeletű, s jó pár lépésen keresztül van már több tapasztalatom is a háttérben. Nyilván nem könnyű egy olyan páciens, aki érteni szeretne mindent, ezért sokat magyaráztat, s bizonyos dolgokra rámondja a nemet. Éva ezt nagyon jól kezeli. Nem erőltetett semmi olyat, amire nem szívesen bólintottam volna, s így gyógyszert sem. Viszont jó pár olyan dolgot igen, ami szerintem előbbre vihet, s még eddig nem volt ismert, korábbi javaslatokban nem szerepelt, vagy még bennem nem nyert megerősítést. Bizalommal tekintek a javaslatai sikerére, s remélem, hogy tudok megfelelő fegyelmezettséggel haladni az ajánlásai mentén, s a várt eredmény közös sikerünk lesz! 

Kovács János és Anikó
6 hónapja

Egy ismerős ajánlása útján jutottunk el kb. 4 hónappal ezelőtt Évához. Férjem egy ideje krónikus fáradsággal küzdött, nekem gyerekkorom óta emésztési problémáim vannak. Külön-külön vettünk részt a vizsgálaton. Mindketten egy nagyon kedves, empatikus és segítőkész embert ismertünk meg. A vele töltött idő szinte repült, mert odafigyelt minden panaszunkra, tanácsokat kaptunk tőle az étkezésünk és az életvitelünk megváltoztatásara. Az általa mért állapotokat figyelembe véve rávilágított fontos összefüggésekre. Igyekeztünk betartani tanácsait, beszedni az általa javasolt étrend kiegészítőket. Három hónap múlva megismételtük a vizsgálatot. Mindkettőnknél javulást mért Éva, amit mi is érzünk. Még nem értünk az út végére, ahol a teljes gyógyulás van. De csodálatos és biztonságot adó érzés, hogy ott van nekünk Éva, akihez fordulhatunk. Mindenkinek szívből ajánlom. 

Gold Attila
5 hónapja

Krónikus egészségügyi problémám kapcsán pár éve, illetve idén is Éva segítségét kértem.
Gyakorlati tanácsai és széleskörű tudása mellett azért Őt választottam, mert időt szánva, kivételes türelemmel, mély emberséggel és érzékenységgel támogatott engem- ebben a nem mindennapi nehéz élethelyzetemben.
A fizikai szint mellett ez a lelki támogatás jelent nekem mindennél többet.

Dr.Tóth E.
4 hónapja

Évát a bél-mikrobiom vizsgálatunk eredményeinek kiértékelése miatt kerestük fel a férjemmel. 
Egyszerűen csak szerettük volna megtudni, hogyan tudjuk a hiányzó jótékony bacikat pótolni és a rosszakat valahogy visszaszorítani. Megkérdeztük, hogy milyen táplálék kiegészítőket kell megvennünk, mert azt hittük, ez ilyen egyszerű.

Évának köszönhetően teljesen más információkat kaptunk: 
részletes kiértékelést, hogy melyik bélbaktérium miért szaporodhatott túlzottan el, mások pedig miért szorultak vissza. Melyik testi tünetünk mivel hozható összefüggésbe. 
Mit csinálunk rosszul – pedig általánosságba véve egészséges útra próbálunk térni (pl. megnövelt rostfogyasztás, zöldségek-gyümölcsök fogyasztása, gluténbevitel csökkentése stb.). És hogy hogyan csinálhatnánk jobban. De mivel nincs két egyforma szervezet, csak személyre szabva, a testet-lelket figyelembevéve és sajátmagunk megfigyelése mellett lehet ezt (is) rendbe hozni, az életmód szelíd, de hatékony megváltoztatásával. 
Nem drasztikus eszközökkel, nem mindenféle (mesterséges és drága) táplálékkiegészítő összevásárlásával (bár pár vitamin pótlására szükség lesz), hanem természetes, igazi TÁPLÁLÉKOK fogyasztásával, szelíd, de következetes változtatások bevezetésével – és ezek hatására lassan minden normalizálódni fog. 
Mivel minden mindennel (test és lélek, szervek és tünetek) összefügg, ahogy ezt a beszélgetés során meg is tapasztaltuk.

Nagyon sokat tanultunk Évától: nem halat adott nekünk, hanem megtanított halászni.(És a hal nagyon egészséges) 🙂

Sz. Alina
3 hónapja

Éva egy hűséges és segítőkész barát, aki mindig melletted áll, amikor az orvosi leletek világában való eligazodás kihívás elé állít. Az odaadó támogatása és megértése fénysugarakat visz az esetlegesen bonyolultnak tűnő eredményekbe. Az empátiája és szakértelme olyan mint egy iránytű, amely segít neked az egészségeddel kapcsolatos utazásod során. Éva szívén viseli az értékeidet, és mindent megtesz azért, hogy megértsd az orvosi leleteken található információkat, és a kezeléssel kapcsolatban is segít. Nekem is segített!

Mariann
2 hónapja

Sokadik “nem segírtő” orvos után találtam rá Évára. Komplexen méri fel a szervezet aktuális állapotát. Megadja a gyökér-okokat, összefüggéseket és esetleges kimeneteleket is. Hatalmas tudással, empátiával ad iránymutatást az úthoz, melyen egyedül kell végigmennünk, miközben úgy érezzük állandóan ott van mellettünk.

Anonim
2 hónapja

Nagyon örülökés hálás vagyok, hogy Évivel összehozott a sors.
Nagy megnyugvást adott személyisége, hozzáállása és szakmai tudása. Nagyon tetszett, ahogy a dolgok mögötti összefüggéseket kereste, az okokat és ezzel ő nagyon a helyére tette a kétségeimet, amik a pillanatnyi bemérésekből származtak. Minden szinten segitett, de a lelki megnyugvás, amit kaptam felbecsülhetelen volt a számomra. Kétségbeesetten mentem hozzá és szárnyalva jöttem el tőle. Ez mindent elmond. Hálás köszönet Évi.

Kusz Zsuzsanna

Kolesza-Tóth Ilona
1 hónapja

Szívből ajánlom Évát, aki maximális kedvességgel, odafigyeléssel foglalkozott velünk. Több, mint két órát voltunk Nála, és minden apró-cseprő felmerült kérdésre is készségesen válaszolt, bevont a vizsgálati folyamatban, magyarázott. Nem csak testi oldalról próbál meg közelíteni, hanem a lelki okokat is megpróbálja felkutatni, tehát az ember egészét nézi!
És Neki tényleg elhiszed: van kiút a betegségekből.

dr. Fenyvesi Judit
20 órája

Két napja jártam Évánál.Egyszerűen csoda volt, ami ott történt – ez fogalmazódott meg bennem, mikor eljöttem Tőle.
Csoda az, hogy egy fejhallgatót feltettem a fejemre és az “belelátott” testembe, lelkembe egyaránt. Nem kellett semmi mondanom, a gép mutatta. Tényleg megdöbbentő volt, ahogy végigmentünk a szerveken és a gép mutatta az eltéréseket. Volt, amiről volt orvosi papírom, szóval tudtam róla, volt, amit csak gyanítottam és megerősítést nyertem. Minden ott volt feketén-fehéren a monitoron és a görbéken.
És csoda volt az is, ahogy Éva kérdezett, ahogy ráérzett a legbensőbb részemre és ahogy tartotta a teret ahhoz, hogy megnyíljak számomra nehezen feldolgozható dolgokban és lássam az irányt, hogy hogyan tovább, mi az, amin változtatnom kell ahhoz, hogy testileg, lelkileg jobban legyek.
Úgyhogy köszönöm, hálás vagyok Éva ezért a 2 óráért!

Kövessen Minket Facebook oldalunkon is!

45
0
Visszajelzésekx