Életút Konzultáció

Akkor tudsz igazán kiteljesedett életet élni, ha tudod, miért születtél a földre!

Tudatos keresőként biztosan Te is megfigyelted már, hogy a legtöbb ember csak tapogatózik az életében – és sokan csak végig vegetálják azt.

Miközben mindannyiunknak van egy egészen speciális, személyre szabott életfeladatunk – melyet nem csak elérni lenne érdemes, hanem meghaladni is.

Viszont ehhez több mindenre van szükségünk…

Először is arra, hogy információt kapjunk arról, mi is a mi saját életfeladatunk.
Majd egy térkép sem ártana ahhoz, hogy hogyan tudjuk az úton lévő akadályokat megugrani és meghaladni.

Íme az általam ismert legpontosabb módszer az egyéni életfeladat meghatározásához

Létezik egy közel 600 oldalas könyv, mely részletesen leír egy olyan módszert, mellyel nagy pontossággal (gyakorlatilag 100%-os pontossággal) meghatározható, mi a Te küldetésed, feladatod itt a földön.

Ezt a könyvet egy kedves barátommal a saját magunk fejlesztése okán vettük a kezünkbe, de annyira elámultunk az általa adott információn és tisztánlátáson, hogy egyből továbbadtuk a módszertant az ügyfeleinknek is.

Így jött létre az Életút Konzultáció.

Ugyanis a könyv ott engedi el az olvasó kezét, hogy rávilágít, milyen minőségeket kell kidolgoznia az életében – de konkrét módszertant már nem ad, pontos utat nem mutat.

Ezért mi Szász Mátyás barátommal – aki egyébként hazánk egyik legfelkészültebb KKV cégfejlesztési tanácsadója – kidolgoztunk egy részletes elemző tesztet és munkafüzetet is ehhez a brutálisan pontos és hatékony módszertanhoz.

Így ahol a könyv abbahagyja és elengedi az olvasó kezét, a konzultáció ott folytatja:

  • pontos képet ad arról, hol tartasz jelenleg az életfeladatod megoldásában,
  • merre érdemes továbbmenned,
  • és a fizikai síkon milyen gyakorlatokat tudsz végezni annak érdekében, hogy a fejlődésed a leggyorsabb legyen.

Hogyan zajlik egy Életút Konzultáció?

1. A módszertan:
A konzultációhoz nem kell feltétlenül elolvasnod a könyvet, mert azt egy elméleti résszel indítjuk. Elmagyarázom Neked a teljes rendszer lényegét, a módszer működését és a Rád vonatkozó információkat.

2. Személyes életutad kiszámítása:
Utána közösen kiszámoljuk, melyik életút vonatkozik Rád (ezt a születési dátumodból lehet megtudni), majd egy hosszabb elemzés következik.

3. Teszt:
Ez az általunk kidolgozott teszt segít arra rálátni, hogy mi az, amit már magadtól is megfejlődtél az utadon. Fel tudjuk mérni, hogy hol tartasz most, és milyen minőségeket kell még kidolgoznod, vagy egyensúlyba hoznod magadban.

4. Gyakorlatok:
A konzultáció negyedik része – az elmélet, számolás, elemzés után – a gyakorlatok. Kapsz egy hatalmas technika-gyűjteményt arra nézve, hogy az előtted álló feladatokat hogyan tudod megoldani, megfejlődni.

A konzultáció után is fogom a kezed

+1 Mentorálás:

Több tucatnyi sorsfordító konzultáció után a klienseim egy részében felmerült az igény arra, hogy továbbvigyük a konzultáció folyamatát – hogy egy magasabb szintre emeljük azt.

Úgy érezték, hogy támogatásra, iránymutatásra van szükségük a mindennapokban ahhoz, hogy az Életfeladat Konzultáció élményét és feladatait átültessék a gyakorlati életbe, hogy ezáltal megszülethessen az az új életük, melyeknek alapköveit a konzultáció alkalmával fektettük le. 

Így született meg az Életfeladat Mentor Program (ÉMP), amely lehetőséget és teret teremt arra, hogy rendszeres időközönként személyesen vagy a virtuális térben találkozva együttműködjünk azoknak a feladatoknak a megoldásában és meghaladásában, melyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy valóban a saját életed éld, méghozzá élni érdemes minőségben.

Ha úgy érzed, hogy egyedül Te is hajlamos vagy arra, hogy lankadjon a lelkesedésed, egy-egy tréning, konzultáció után, ha úgy érzed, hogy amikor egyedül maradsz a hétköznapokban, akkor inkább a megszokott vágányba terelődsz vissza, még akkor is ha tudod, hogy ez az út nem hozza el számodra azt a célt, amire vágysz, akkor az ÉMP-t Neked álmodtuk meg!

Segítek Neked elmozdulni és átlendülni a holtpontokon – de természetesen a cselekvést most is, mint mindig Neked kell megtenned. Viszont ami most az áttörést meghozhatja, az az, hogy fogni fogom a kezed, és segítek az úton tartani a szemed. A kedvenc hasonlatommal élve: Amíg nem hiszed el, hogy a zseblámpa a kezedben van, addig bevilágítom Neked az utat, hogy bátran haladj lépésről-lépésre, amíg felismered, hogy már Magadtól is biztonságosan tudsz haladni a céljai felé vezető úton.  

 

Mi a fő kimenetele, végeredménye a konzultációnak?

Megértés

Lesz egy nagyfokú megértésed arról, hogyan működik ez a rendszer, és hogyan lehet bárki életút-kategóriáját kiszámítani. (Otthon a családtagjaiddal, barátaiddal, munkatársaiddal is meg fogod tudni csinálni.)

Valamint “rácsodálkozhatsz”, hogy milyen pontos ez a metodika – eddig még mindenkire illett a jellemzés, leírás, mindenki magára ismert (nagy megdöbbenések szoktak lenni).

Tudatosság

Mivel pontosan rá fogsz látni az életedre felülről, ez a nagyfokú tudatosság hatalmasat fog lendíteni az önfejlesztésed sebességén. Ha foglalkozol személyiségfejlesztéssel önismerettel, belső munkával, akkor a konzultáció utáni egy évben többet fogsz fejlődni, mint az azt megelőző 5-10 (!) évben összesen!

Olyan ez, mint amikor egy autószerelő kideríti és pontosan megállapítja, mi a baja az autónak és célirányosan azt tudja rajta megszerelni. Ennek hiányában marad a sötétben tapogatózás.

A kétórás konzultáció egy mély, és kiterjedt elemzés, mely csodásan kirajzolja, hol tartasz jelenleg az egyéni életutadon.

Irány

Az elméletet és elemzést követően a konzultációban a gyakorlatok jönnek.
Technikák és javaslatok (intelmek) garmadáját fogod megkapni, amit hazavihetsz magaddal és pontosan fogod tudni, mit kell tenned a konzultációt követő életedben.

Ezekkel a módszerekkel a fejlődésed célirányos, harmonikus és meglepően gyors lesz. Aminek az is az eredménye  lesz, hogy a környezeted (családod, barátaid, munkatársaid) a legjobb éneddel fognak hamarosan találkozni.

Toábbi gyakori kérdések

Az Életfeladat Konzultációra jelenleg csak Budapesten van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.

Az Életfeladat Mentor Program alkalmai elérhetőek személyesen Budapesten és a virtuális térben is: Skype, Messenger

Ez a 3 órás alkalom, mely tartalmazza az elméleti részt, a saját életutad meghatározását, a komplett elemzést és a technikák-javaslatok listáját is, így képes egy új pályára helyezni az életed, és felgyorsítani a fejlődésed, 39.290 Ft-ba kerül.

Ezt az összeget átutalással tudod megfizetni.

Ez egy busásan megtérülő befektetés lesz az életedbe. 

Banki átutalással tudod megfizetni a szolgáltatások árát.

1. Válaszd ki, hogy melyik csomagot szeretnéd igénybe venni.
2. Töltsd ki pontosan a “Jelentkezési űrlapot”.
3. Amennyiben cégnévre kéred a számlát, add meg a pontos számlázási adatokat.
4. Olvasd el az “Adatkezelési Tájékoztatót, és az ÁSZF-et, melynek igazolásául pipáld be a jelölőnégyzetet.
5. Nyomj rá a “Jelentkezés” gombra.

– A “Jelentkezési” gomb lenyomása után igényed beérkezik a központunkba, ahol legkésőbb 48 órán belül ellenőrizni fogjuk az adatok helyességét.
– Ezt követően díjbekérőt állítunk ki a megadott adatok alapján, melyet a regisztrált e-mail címre fogunk megküldeni. 
– Kérünk, hogy a díjbekérőt legkésőbb a fizetési határidő napjáig átutalással rendezd a feltüntetett bankszámlára.
– Az összeg beérkeztetését követően számlát állítunk ki az általad megadott adatok alapján, elektronikus úton megküldünk a részedre.
– Az összeg beérkezését követően felvesszük Veled a kapcsolatot elektronikus úton, hogy a konzultáció időpontját leegyeztethessük.
– A megbeszélt időpontban nagy szeretettel várunk! Ne felejts el pontosan érkezni! 

 

Természetesen! Hiszen mi minden esetben számlát állítunk ki.

Amennyiben cég nevére kéred a számlát, kérlek feltétlenül add meg a cég számlázási adatait a megrendelőlapon.

Szolgáltatástól függően a számláinkon feltüntetett szolgáltatás megjelölése:
Üzletviteli tanácsadás, Tanácsadás, Egyéb máshova nem sorolt oktatás

A honlapon feltüntetett összegek nettó értékek. Céges számla esetében 27% áfa fizetendő. A kiállított számlák teljes összege lekötségelhető.