Aktuális Energiák – 2019.III. negyedév

A határ nem az égbolt. A HITrendszered az!

Nagyon fontos energetikai időszakban vagyunk benne. A mélyben a teljes átalakulás zajlik. A felszínen még alig vannak látható jeleik, de mégis érezzük, hogy valami…történik

Ahogy a rák ollója kettényílik, úgy nyílnak meg előttünk életünk lehetséges útjai is. Napok óta aktívan zajlik ez a folyamat, bár a mélyben már hónapok óta érezhető volt az előkészület. 

Már a tavaszi napéjegyenlőségkor is érkeztek üzenetek Égi Segítőktől, amik erről a nyárról és a nagy átrendeződések időszakáról szóltak. Hónapok óta készítenek fel minket erre az időszakra – és most nagyon nem mindegy, hova helyezzük tekintetünket. Nem mindegy mire nyílunk meg és mit fogadunk magunkba! Hogy milyen magok szökkennek szárba bennünk, hogy milyen érzéseket és cselekedeteket táplálunk és hogy minek intünk búcsút végre: – Ég Veled! –
Ha az elmúlt időszakban tudatosan dolgoztunk magunkon, akkor nem kérdés, hogy már nem zavarnak meg minket holmi elme szülte káprázatok és sokkal inkább nyitunk már a valódi Isteni minőségekre. 

Az Istenbe vetett feltétel nélküli hitünk által tisztán teremtődnek már jóideje a fátyol mögött szívünk igaz vágyai, melyek méltóak IstenEmberi minőségeinkhez. Teremtődnek akkor is, ha még nem merjük elhinni, hogy mindarra a csodára és jóra, amit a fátyol mögé látva már olykor meg-meg látunk, méltóak vagyunk. 

Tudom, nagyon sokan vágyunk már arra, hogy könnyebb energiák érkezzenek, hogy a hullámvasút végre egyenesbe érjen és lassan célba érjünk. Talán sokadik év ez már, aminek úgy megyünk neki, hogy már nem bírjuk tovább, hogy nincs már erő bennünk, hogy elfáradtunk az út során és már feléltük minden tartalékunkat. Talán ez az a pillanat, amikor végre bekövetkezhet a FELadás! 

Kívánom, hogy legyen elég erő bennünk, hogy képesek legyünk megélni a FELadás pillanatának csodáját, amikor végre elengedjük az akarást, az illúziók lidércnyomását és végre nem limitáljuk tovább Istent és ajándékainak áradását a limitált gondolkodásunkkal! Van még mit felfényesítenünk, van még mit meg/ kidolgoznunk magunkban, hogy ne érjük be kevesebbel, mint a legnagyobb jó, melyre valóban méltóak vagyunk. 

Kérjük és engedjük az Égieknek, hogy segítsék meg folyamatainkat, segítsenek nekünk abban, hogy testünk és elménk egységbe kerüljön lelkünk igazságaival és hívásaival. Merjük kérni, hogy győzzenek szívünkbe kódolt igaz vágyaink lelkünk erejével, az egónk által teremtett vágyaink felett. 


Amikor nagyon elcsüggedünk, hogy miért nem váltak még mindig valóra vágyaink, miért vagyunk még mindig szorult helyzetekben, melyekben fázik a lelkünk, tegyük fel magunknak a kérdést: 


Lehetséges-e, hogy olyan dologra vágyunk, aminél többet és jobbat akar adni nekünk az Isten? 
Elképzelhető-e hogy kevesebbel is beérnénk, mint a legnagyobb jó, ami valóban méltó hozzánk?

…és hogy ne érjük be kevesebbel, mint amit az Isten adni tud, kérjük arra, hogy mutassa meg magát az életünkbe! 

Kérjük, hogy gyorsítsa fel valódi önmagunkra találásunk útját!
Kérjük, hogy megnyíljunk azokra a méltó célokra, melyeket Ő akar adni nekünk! Merjük arra kérni, hogy azt adja nekünk, ami a legnagyobb jó az életünkbe – úgy, ahogyan azt Ő látja a legjobbnak megérkezni hozzánk!
Merjünk hinni Benne – feltétel nélkül!

U.I.: Egy próbát megér, nemde?! Végülis, ha olyan dologra vágyik az ember, ami még nincs meg neki, akkor olyan dolgot kell tennie érte, amit még eddig nem tett meg! 
Engedjük el együtt az illúziókat, engedjük el az állandó kontrollt és higgyünk Istenbe, abba ahogyan és amilyennek Ő lát minket!

Meg fogsz lepődni mennyivel többre tart Ő Téged, mint Te Magad! Többet fogsz kapni, mint amit legszebb álmaidban képzelni mertél magadnak!